“Kulak Misafiri” Fongogo’da desteklerinizi bekliyor

Selamet’i merdivenlerde beraber yol aldırmalıyız.

  • Ben Ahmet Toğaç, Okan Üniversitesi Sinema Televizyon öğrencisiyim. Tez Projem olarak hazırladığım kısa filmim Kulak Misafiri için dayanışmayla denkleştireceğimiz bütçe desteklerinize ihtiyacım var.
  • Tüm oyuncu kadrom ve teknik ekibim, bana inanarak ve filme heyecan duyarak bu projenin içinde yer alıyor. İlk günden bu güne dek kimsenin filme olan inancı eksilmedi.
  • Dörtte birlik kısmını tamamladığım çekimlerin geri kalanını, sizin bu proje olan desteklerinizle bitireceğiz. Yola çıkmış bir filmi el birliğiyle beyazperdede seyredilecek hale gelebiliriz. Merdivenlerde Selamet’i, beraber yol aldıracağız.
  • Projemi benim vaat ettiklerim değil, filmin kendisi anlatacak. O yüzden Selamet’in ruhu teaserlarda, fotoğraflarda, tanıtım videosunda bulabilirsiniz. Film zaten orada, bırakıyım film kendini anlatsın.

Filme Destek Vermek isterseniz Linki tıklayınız;

https://fongogo.com/Project/kulak-misafiri

Filmin Konusu:

Büyük bir merkeze taşınma arefesinde olan şirketin eski santralinde çalışan Selamet, transferinin gerçekleşeceği zamanı beklerken, tüm gününü tanımadığı insanların telefon konuşmalarını dinleyerek geçirmektedir. Rulo sudokusu dışında hayatında hiçbir heyecanı olmayan Selamet, telefondaki Serap adındaki bir yabancıya karşı hissettiği yakınlığı keşfederek kendi hayatını ona benzetmeye çalışacaktır.

Oyuncular:


Selamet – Turgay Aydın
Bağımsız Türk Sineması’nın Korkuyorum Anne (2004, Reha Erdem) filmindeki Keten rolüyle sevdiği, televizyonlarda Hatırla Sevgili dizisinden tanığımız, şimdilerde ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Turgay Aydın, ilk tanıştığımız günden beri Selamet’i tanımaya ve anlamaya çalıştı. Selamet kostümleri içinde o artık onun gözlerinden gören ve nefes alan birisiydi.


Serap – Deniz İnanç


Serap Anne – Hülya Gülşen Irmak


Serap Arkadaş (Betül) – İzel Demirhan

Peki desteklerinizle neler yapacağız?

  • Öncelikle kalan iki set gününde kullanacağımız ekipmanların kiralamalarını yapacağız.
  • Filmin yaklaşık yarısına oluşturan ofis sahnelerindeki dekorların kiralamalarını yapacağız
  • Afiş ve tasarım çalışmaları başlatılacaktır.
  • Post-prodüksiyon (Kurgu, renk işlemleri, ses miksajı) için gerekli ekip ve stüdyo onaylamaları düzenlenip, filmin hazır hale gelmesi güvence altına alınacaktır.

Küçük Bir Rica Daha…

Filme ekonomik destek veren ya da bu imkana sahip olmayan herkesten bir küçük ricamız daha olacak. Bu projemizi sosyal medya hesaplarınızdan ve mesaj gruplarınızdan sevdikleriniz için paylaşırsanız hiç beklemediğiniz kapıları bizim için aralayabilirsiniz.

Kim bilir, belki de yıllar boyunca görmediğiniz eski bir dostunuz Selamet’in merdivenleri çıkmasın için desteğini esirgemeyecektir.
Filme Destek vermek isterseniz;

Linki Tıklayınız:

https://fongogo.com/Project/kulak-misafiri

instagram.com/kulakmisafirifilm
facebook.com/kulakmisafirifilm
vimeo.com/user40394092

İletişim:
ahmetogac@gmail.com

 

https://fongogo.com/Project/kulak-misafiri

 

Araç çubuğuna atla
Bitnami